Spread the love

Hoewel kennis een troef is in de wereld van cryptocurrency, is een hoger IQ geen vereiste voor investeringswinst. Iedereen is op zoek naar een snelle en eenvoudige manier om rijkdom en geluk. Het lijkt sociaal van aard te zijn om voortdurend op zoek te gaan naar een donkere sleutel of een ongewoon stukje informatie die snel naar de top van de Bitcoin-regenboog leidt. Tips over beleggingsstrategieën vindt u hier

Bij het zoeken naar winst verwaarlozen mensen vaak de belangrijkste tools die voor hen beschikbaar zijn: tijd en de magie van analyse. Systematisch beleggen, onnodig financieel risico omzeilen en Bitcoin-nieuws en cryptomarkten gedurende een periode van jaren en decennia laten werken, is een speciale manier om opvallende activa te verzamelen. Hier zijn verschillende tips die moeten worden gevolgd door Bitcoin-nieuwkomers.

Investeer slechts zoveel kapitaal als u kunt vertrouwen om te verliezen!

De “gouden regel” bij het kopen of verhandelen van Bitcoin moet ook worden overgedragen naar andere investeringsgebieden (bijv. De aandelenmarkt). Beleggers mogen nooit meer geld gebruiken dan ze zich konden veroorloven. U moet er altijd rekening mee houden dat het risico op (totaal) verlies altijd aanwezig is. Geld, dat bijvoorbeeld nodig is om dagelijkse uitgaven zoals huur of voedsel te dekken, moet daarom ook door u worden gebruikt en niet in een zeer speculatieve beleggingsvorm, zoals de (meeste) cryptocurrencies zijn! Sommige mensen gaan zelfs zo ver als lenen om te investeren in cryptocurrencies. Zelfs als het project in het begin veelbelovend lijkt, breng nooit uw hele bestaan ​​in gevaar. Hou de koers bitcoin goed in de gaten.

Stel lange termijn doelen

Voordat u belegt, moet u uw doel en de verwachte tijd begrijpen in de mogelijkheid die u nodig heeft. Als u uw rendement binnen enkele jaren wilt, overweeg dan een andere investering; de cryptomarkt met zijn volatiliteit geeft geen garantie dat al uw geld beschikbaar zal zijn wanneer u het nodig hebt.

Het is ook essentieel om niet de fout te maken iemand anders met uw geld te vertrouwen; dat is beter dan het hele idee van Bitcoin, dat is ontworpen om iedereen de mogelijkheid te geven zijn geld daadwerkelijk te beheren zonder dat derden, zoals banken, te vertrouwen zijn. Het is opmerkelijk eenvoudig voor oplichters om te rijden op de onschuld van nieuwkomers in deze niet-gereguleerde markt. Dit vraagt ​​daarom om extra aandacht.

Wees je eigen bank

In het traditionele banksysteem moet u, als u per ongeluk geld naar een verkeerde rekening overboekt, contact opnemen met de bank om de fout te verhelpen. In een gedecentraliseerd Bitcoin-systeem moet elke gebruiker ervoor zorgen dat zijn portfolio veilig is en dat zijn transfers naar de juiste plek gaan. Een van de belangrijkste punten bij het omgaan met cryptocurrencies is het bewaren van munten en tokens.  Als u het in uw bezit hebt, kunt u ook snel uw bitcoin verkopen als u dat nodig vindt.

Er is nauwelijks een ander ecosysteem met meer valsspelers en hackers die de klok rond bezig zijn om andere mensen ertoe te brengen hun geld te betalen.

De A & O voor iedereen die zich verplaatst in de crypto-wereld moet zijn om hun privésleutels te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang. Verder is het uiterst belangrijk om voor elke overdracht zorgvuldig te controleren of u het adres van de ontvanger en het te verzenden bedrag correct hebt ingevoerd. Als u per ongeluk de munten / tokens naar het verkeerde adres of zelfs teveel overzet, gaan ze in de meeste gevallen helaas verloren.